Saturday, February 19, 2011

Efter 40 dagars aktiv vila är det skönt med lite semester!

Semester. Det tyckte vi att vi förtjänade efter att ha flängt runt i Australien i över en månad. Så nu spenderar vi dagarna med att sova länge, äta frukost bestående av färsk frukt och smoothies, kanske njuta lite av en timmes massage för 40kr, sova lite på stranden, ta en paus från allt sovande med att äta lunch för att sedan vila middag på stranden. När det blir för jobbigt går vi de 30 metrarna upp till vår bungalow och lägger oss för eftermiddagsvila i våra prinsessängar. Efter någon timme tvingar vi oss upp, äter underbar middag i månens sken och njuter av livet. När vi sen känner oss trötta så går vi och lägger oss, och sover som stockar. Konstigt det där. Men att sova är i princip vår huvudsyssla nuförtiden, och vi gillar det starkt.

Oh, just det. Vi är i Indonesien för tillfället, på den lilla ön Gili Trawangan för att vara mer exakt, om ni undrade alltså. :)
Emmas mamma Minna har anslutit sig till oss och ska vara en del av våra äventyr helt tills vi återvänder till Oz i början av mars, så nu har jag (Elin) två virrpannor att hålla koll på. Än så länge (knock on wood) har det dock gått bra, så det ska nog inte vara några problem. :)

Emma och jag har dessutom gett oss på att försöka vara facebookfria under hela vår vistelse här, så vill ni ha kontakt så får ni maila på vanligt vis. Alternativet hade kunnat vara att höra av sig till mitt Australiensiska nr, om inte telefonen hade gått i strejk pga Indonesiens höga luftfuktighet. Jaja, sånt händer alltid mig, får väl se om jag får liv i den om några veckor när vi återvänder till Australien. :)

Kort sagt; vi har det bra.
Kärlek från Gili!

Ps. Glöm inte att kommentera och skriva om vad som händer hemma, vi känner oss lite avskärmade från världen utan facebook... ;)

3 comments:

Emmy said...

Härligt tjejer m mkt vila!! :D

Här hemma e d -10 o sol, snön dalar sakta ner...riktigt vackert!!

Idag ska jag baka bröd, semmelbullar o glutenfria småkakor inför att släkten kommer upp nästa helg. Ikväll ska vi på badfest...gå omkring i bikini o dricka drinkar o så bubbla o basta lite i mellanåt. :)

Ha d grymt! Sov så gott! ;)
Puss o kram Emsan

Lisa said...

det låter himla härligt. såklart.
åh vad jag längtar bort.
mars känns mest stressigt och dant, sommarjobbsutbytesstipendieansökningsångest. och sen den vanliga skolhetsen på det. ja, du vet hur det är elin. men snart är det april..
när kommer ni förresten till torrare breddgrader så det funkar att skypa? (:
puss/lisa

Anonymous said...

haaaallååååååå. (ekar tomt utan elin på facebook)!! men härligt att ni njuter av livet istället
saknar dig min finfina vän!
massa kramar till er båda /Mary