Saturday, April 2, 2011

"We're saaaailing in the rain, just saaaailing in the raaaain"

Hej och ha och tiden gar. Fort. Valdigt fort. Vi ar daliga pa att uppdatera bloggen, vi vet. Men vi gor ett tappert forsok att fa er dar hemma att hanga med pa vad som hander pa sodra halvklotet, om an i nagot fortkortad form. Men hall till godo vettja.

Okej, sa sen senast har vi:
- Hoppat fallskarm fran 4200 meters hojd. Det var nice.
- Badat i vattenfall a'la livsdrommen. Konstigt nog storre adrenalinkick and att kastas ut fran ett flygplan. Knasigt.
- Hamtat upp Lucy, var Jucy Campa och begett oss forst norrut pa vanster sida av vagen. Iallafall i alla fall utom 3 - hittills. :) Men det gar bra, det ar lite lurigt att hitta blinkisen ibland bara, sa vindrutetorkarna far jobba ganska hart.
- Jag (Elin) har varit pa dyktur ute pa barriarrevet, and MAN it was good! Kan rekommendera alla dykare dar ute att dra till Continental shelf o dyka, det ar helt enkelt sweet!
- Emma har blivit attackerad av en jellyfish och vakad over av en orolig badvakt. Det gick dock aldrig sa langt att hon behovde dra till sjukan, det rackte med lite ryckningar i benen och en kort feberattack for att klara av den parsen.
- Vi har seglat runt Whitsunday Islands i osregn och stormvindar. Sjosjukan var ett faktum och turen som antagligen hade varit helt fantastisk i klart vader lev helt enkelt genomblot. Men obotlig optimist som jag ar sa tycker jag anda att det var en helt fantastisk resa, jag menar - vem gillar inte att halla varmen genom att lara sina tyska medpassagerare "Huvud-axlar-kna-och-ta"? :D
- Vi har blivit inregnade i Airlie Beach och kunde inte komma darifran pga oversvammade vagar. Vi trostade oss med shopping. Ovantat bra shopping i Airlie. Ajda.
- Vi lyckades ta oss igenom oversvammningarna i torsdags och korde en hel dag i osregn. 60 mil osregn. Det ar ganska illa.
- Vi tog oss hit, till Hervey Bay, dar solen skiner ibland, och det inte regnar. Vi gillar.
- Vi har bokat tur ut till Fraser Island och aker imorgon, det ska bli kul och vi haller tummarna for att det inte blir osregn denna gang! :)

Vi ska forsoka lagga ut lite bilder snart, talamod!

Karlek till er dar hemma, vi saknar er!
- Elin & Emma


No comments: